🤍 Beställ innan kl 14:00 så skickar vi samma dag!
🤍 Få först betala sen med KLARNA

Välkommen till C Stockholm!

Kärlek & omtanke uttryckt i personliga smycken & presenter med gravyr. Familjedrivet Svenskt företag sedan 2008

  • USP icon like

    45 dagar öppet köp & fri bytesrätt

  • USP icon mail

    Alltid leverans inom 1-3 dagar

  • USP icon credit-card

    Få först - betala sen med KLARNA

Blogg - c stockholm smycken - personliga smycken med gravyr

Detta är vi! Det som driver oss som smyckesdesigners är att skapa en design med känslorna och omtanken som finns runt omkring oss i vår vardag. Tittar man noga kan man se det överallt, från den anhörige i ett väntrum till någon som ger bort sin plats på en överfull buss mitt i rusningen, eller föräldern som kärleksfullt påminner sitt barn om mössan en kylig höstmorgon. Listan kan göras lång, och det är vår mening att omtanke alltid är vackert på något sätt - oavsett vilken skepnad den kommer i.

Våra personliga smycken med text är således gjorda för att förtydliga detta, för att framhäva omtanken och kärleken som redan finns.

Hos oss på C Stockholm smycken hittar du en personlig present till mamma på mors dag, till den förväntansfulla studenten, konfirmanden, tärnan på ditt bröllop eller till din vän som alltid ställer upp. Du hittar även personliga smycken till honom, till mannen i ditt liv, till en pappa, son, bror eller han som är som din bror. En personlig present till fars dag, till årsdag, som morgongåva, en kärlekspresent eller helt enkelt en vanlig dag.

Vi skapade C Stockholm smycken 2008 med vision om att hjälpa till att sprida detta tillsammans med vacker, svensk smyckesdesign.  Att ge en möjlighet att enkelt kunna ge bort en personlig present till henne & honom, med kraftfulla men subtila budskap. Vi använder oss enkom av rostfritt stål för att just ditt smycke ska hålla en lång tid. Behandlar du smycket rätt kan det till och med gå i arv.

Eftersom rostfritt stål inte missfärgas och fäller inget nickel så kan smycket bäras när som helst och av vem som helst. Det är dock bäst att inte bada med ditt smycke om det även består av läder, om du vill behålla livslängden.

 

LÄS MER OM OSS HÄR
C Stockholm - personliga presenter & smycken online. Presenttips till henne & honom